Fehérjechip alapú számítógépes diagnosztikai eljárásuk segítségével néhány csepp vérből több mint 226 féle élelmiszer és élelmiszer alapanyag ellen termelt ellenanyag mutatható ki, melynek segítségével pontosan meghatározható az adott élelmiszerrel szembeni túlérzékenység!
A részletes ismertetéshez kattintson az alábbi főcsoportokra!
- 38 FÉLE GYÜMÖLCS
alma, ananász, avokádó, ...
- 41 FÉLE ZÖLDSÉG
borsó, káposzta, hagyma, ...
- 9 FÉL TEJ ÉS TEJTERMÉKEK
tehéntej, kecsketej, bivalytej, ...
- 16 FÉLE HÚS
bárány, borjú, csirke, sertés, ...
- 39 FÉLE HAL ÉS TENGERI ÁLLAT
angolna, csuka, ponty, polip, tintahal, ...
- 33 FÉLE FŰSZERNÖVÉNY ÉS GYÓGYNÖVÉNY
bors, babérlevél, kurkuma, kapor, komló, fahéj, ...
- 17 FÉLE GABONA
búza, kukorica, köles, tönkölybúza, rozs, zab, ...
- 11 FÉLE OLAJOS MAG
dió, mandula, mogyoró, pisztácia, kesudió, ...
- 17 FÉLE EGYÉB ÉLELMISZER
tea, kávé, kakaóbab, szezámmag, nádcukor, ...