A FOODTEST segítségével az alábbi egyéb élelmiszerekkel szembeni érzékenység mutatható ki:
- tea (fekete)
- tea (zöld)
- agar-agar
- élesztő (sőt)
- élesztő,
- gesztenye
- gomba
- kakaóbab
- kávé
- kóladió
- méz
- nádcukor
- napraforgómag
- repcemag
- szentjánoskenyér
- szezámmag
- tápióka
- 38 FÉLE GYÜMÖLCS
        alma, ananász, avokádó, ...
- 41 FÉLE ZÖLDSÉG
        borsó, káposzta, hagyma, ... 
-  9 FÉL TEJ ÉS TEJTERMÉKEK
       tehéntej, kecsketej, bivalytej, ...
- 16 FÉLE HÚS
        bárány, borjú, csirke, sertés, ... 
- 39 FÉLE HAL ÉS TENGERI ÁLLAT
       angolna, csuka, ponty, polip, tintahal, ... 
- 33 FÉLE FŰSZERNÖVÉNY ÉS GYÓGYNÖVÉNY
       bors, babérlevél, kurkuma, kapor, komló, fahéj, ...
- 17 FÉLE GABONA
        búza, kukorica, köles, tönkölybúza, rozs, zab, ... 
- 11 FÉLE OLAJOS MAG
        dió, mandula, mogyoró, pisztácia, kesudió, ...
Vissza
