A FOODTEST 226+ segítségével az alábbi gyümölcsökkel szembeni érzékenység mutatható ki:
- alma
- ananász
- avokádó
- banán
- citrom
- cseresznye
- datolya
- eper
- faeper
- fekete áfonya
- fekete ribizli
- füge
- görögdinnye
- gránátalma
- grapefruit
- guava
- kivi
- körte
- licsi
- lime
- málna
- mandarin
- mangó
- mazsola
- narancs
- nektarin
- olajbogyó
- őszibarack
- papaja
- paradicsom
- rebarbara
- ribizli
- sárgabarack
- sárgadinnye
- szeder
- szilva
- szőlő
- vörösáfonya
- 41 FÉLE ZÖLDSÉG
borsó, káposzta, hagyma, ...
- 9 FÉL TEJ ÉS TEJTERMÉKEK
tehéntej, kecsketej, bivalytej, ...
- 16 FÉLE HÚS
bárány, borjú, csirke, sertés, ...
- 39 FÉLE HAL ÉS TENGERI ÁLLAT
angolna, csuka, ponty, polip, tintahal, ...
- 33 FÉLE FŰSZERNÖVÉNY ÉS GYÓGYNÖVÉNY
bors, babérlevél, kurkuma, kapor, komló, fahéj, ...
- 17 FÉLE GABONA
búza, kukorica, köles, tönkölybúza, rozs, ...
- 11 FÉLE OLAJOS MAG
dió, mandula, mogyoró, pisztácia, kesudió, ...
- 17 FÉLE EGYÉB ÉLELMISZER
tea, kávé, kakaóbab, szezámmag, nádcukor, ...
Vissza