A FOODTEST 226+ segítségével az alábbi zöldségfélékkel szembeni érzékenység mutatható ki:
- amarantusz (bárányparéj)
- articsóka
- bors
- brokkoli
- burgonya
- cékla
- cikória
- csicseriborsó
- cukkini
- édesburgonya
- édeskmény (levél)
- fehér karbab
- fehérrépa
- fejes saláta
- hagyma
- jucca
- káposzta
- vörös káposzta
- kapribogyó
- karfiol
- kelbimbó
- kobaktök
- lencse
- mángold
- mogyoróhagyma
- padlizsán
- paprika
- póréhagyma
- ruccola
- sárgarépa
- spárga
- spenót
- széles bab
- szójabab
- torma
- uborka
- vizitorma
- vörös vesebab
- zeller
- zöldbab
- 38 FÉLE GYÜMÖLCS
alma, ananász, avokádó, ...
- 9 FÉL TEJ ÉS TEJTERMÉKEK
tehéntej, kecsketej, bivalytej, ...
- 16 FÉLE HÚS
bárány, borjú, csirke, sertés, ...
- 39 FÉLE HAL ÉS TENGERI ÁLLAT
angolna, csuka, ponty, polip, tintahal, ...
- 33 FÉLE FŰSZERNÖVÉNY ÉS GYÓGYNÖVÉNY
bors, babérlevél, kurkuma, kapor, komló, fahéj, ...
- 17 FÉLE GABONA
búza, kukorica, köles, tönkölybúza, rozs, zab, ...
- 11 FÉLE OLAJOS MAG
dió, mandula, mogyoró, pisztácia, kesudió, ...
- 17 FÉLE EGYÉB ÉLELMISZER
tea, kávé, kakaóbab, szezámmag, nádcukor, ...
Vissza